Laatste nieuws       Diensten    Personeel   Menu   Activiteiten   Agenda   Maandblad   Zaalverhuur   Tarieven   Foto's   Archief             version FR

 

Antwerpstestwg. 356
1000 Brussel

tel 02/ 203 28 48
fax 02/ 203 47 60

email info@deharmonie.be

website www.deharmonie.be

bereikbaarheid

nood- en hulpnummers

gastenboek

Hebt u een  ?
(klacht)        

 

 Lokaal dienstencentrum De Harmonie wil er mee voor zorgen dat de ouderen en zorgbehoevenden uit de Noordwijk in Brussel langer en kwaliteitsvol zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, dat hun isolement doorbroken wordt en dat zij (opnieuw) sociale contacten kunnen hebben met andere bewoners uit de buurt.

Prioritair is het aanbieden van een warme omgeving waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Deze ontmoetingsmogelijkheid draagt bij aan de uitbouw van een sociaal netwerk en gaat sociaal isolement van (oudere) buurtbewoners tegen.

Buurtbewoners kunnen in het centrum overdag terecht voor een maaltijd in het sociaal restaurant, om samen rustig de dag door te brengen in een verwarmde en gezellige ontmoetingsruimte, om deel

te nemen aan een activiteit, voor een babbel met de onthaalmedewerker of voor een specifieke hulpvraag bij de maatschappelijk werkster of de coördinatie. 

Het dienstencentrum biedt naast (recreatieve, informatieve en educatieve) activiteiten en uitstappen, tal van diensten aan, zoals vervoerdienst, poetsdienst, boodschappendienst, klusjesdienst, dienst ramen zemen, was- en strijkdienst, warme maaltijden aan huis.

De gebruikers staan centraal in de werking van LDC De Harmonie. Uitgangspunt bij elke behandeling is hun waardigheid en eigen verantwoordelijkheid. Het aanbod is er op gericht de eigen mogelijkheden van de gebruikers te stimuleren.

 

Openingsuren centrum en inschrijvingen activiteiten
Maandag - Vrijdag 09u00 – 17u00
Zaterdag 09u30 – 15u00

Openingsuren kassa
Maandag - Vrijdag 11u00 – 13u30
Zaterdag 11u00 – 13u00
Buiten deze uren: Betaling aan de toog

Bestuursorgaan

Naam Voornaam Functie Naam Voornaam Functie
d'Hondt Bert Beheerder Janssens Maarten Beheerder
El Morabit Mohamed Beheerder Vandekerckhove Jan Voorzitter
Haelemeersch Carine Penningmeester Vodak Léopold Beheerder
Holsbeeks Christiane Secretaris Wauters Dirk Beheerder
 

This Web Page Created by Hein van den Brempt heinvdb@gmail.com  http://vdbrempt.be with PageBreeze Free HTML Editor / Web Hosting